Am incercat lintea odata cu diversificarea puiului meu si mi s—a parut extraordinar de gustoasa!
Se spala lintea bine cu apa rece si se pune in oala Multicooker pentru 15 minute selectand programul „boil“.
Dupa ce a fiert putin se strecoara printr—o sita, fara insa a arunca wapa in care a fiert.
Se pune in Multicooker putin ulei (eu pun si putina apa), se adauga ceapa si usturoiul si se selecteaza programul „Fry“. Se adauga dupa 2—3 minute bucatele de carne, morcovul si ardeiul. Mai lasam pana carnea se face alba (cateva minute). Puten pune si dovlecelul taiat micut.
Selectam modul „Stew“ pentru 20 minute si adaugam apa cat sa le acopere.
Adaugam lintea, rosiile pasate, putin busuioc, sare, piper si mai selectam 20 minute in mod „Stew“.
La sfarsit punem putin patrunjel (sau marar merge la fel de bine), scoatem bucatelele de carnita, mancarica o bagam in blender sa o pasam bine... si mancam cu crutoane!
Pofta buna!
1
Se poate manca si nepasata.