Mancarica de mazare cu galuste

de Lau in Porc, 8 Iul 2011 | 5759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare mazare
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 300 g apa
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ou
  • 7 linguri gris
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu galuste:

Se spala carnea si se pune la fiert in apa cu sare,dupa care o prajim pe ambele parti

Curatam ceapa,o tocam si o calim putin,adaugam ardeiul tocat,il lasam putin sa se caleasca cu ceapa,adaugam pasta de tomate,rosiile tocate,apa si mazarea trecuta pe sub un jet de apa rece,

Cand incepe sa fiarba se adauga galustele din gris,cu o lingurita,carnea,mararul se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se potriveste de sare,piper,dupa gust si se pune patrunjelul

Galuste:

Se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga uleiul si grisul, lingura cu lingura. Se omogenizeaza dupa fiecare,compozitia nu trebuie sa fie vartoasa dar nici moale

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:36

Interesanta reteta, nu am facut niciodata aceasta mancarica cu galuste...................

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:16

Lau 1

14.07.2011, 12:31

multumesc pentru vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu cirnaciori afumati