Mancarica picanta cu carnati

de ala_oancea in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2009 | 5749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat mai maricel
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 varza alba mica
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceasca de orez
  • 2 ardei iuti
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare, piper, boia
  • 50 gr unt moale
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica picanta cu carnati:

Se taie carnatul feliute si se pune la prajit. Dupa ce lasa untura, se adauga ceapa si ardeiul taiate in bucati mai mari. Se lasa putin la calit, dupa care se adauga varza tocata, cartofii taiati in bucati mai mari si orezul. Se adauga apa cat sa acopere si sare si se lasa la fiert. Cand orezul este facut, adauga untul frecat cu faina, boia si sos de rosii. Se amesteca bine si se mai adauga apa daca este nevoie. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeii iuti taiati feliute si patrunjelul verde tocat. Se mai lasa vreo doua minute pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica picanta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Flori 1

04.06.2009, 13:10

Tot ce-i picant, asa ma transforma:
Trebuie sa-i vina randul!

ala_oancea 1

05.06.2009, 08:46

Multumesc Flori ! Atentie la ardeiul iute ! Mancarica mea a iesit super picanta ... dar a fost delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]