Marinarea carnii

de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 8707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 lingura salvie
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar lapte
  • 250 gr iaurt natural
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinarea carnii:

Ingredientele se amesteca bine.

Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu

Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.

Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinarea carnii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

-tony- 1

26.12.2012, 12:25

au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul

MotanLaOale 1

26.12.2012, 12:32

Lau 1

26.12.2012, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita de vacuta marinata in bere irlandeza