Mazare cu carne de vitel

de delia64 in Vita, 3 Iul 2014 | 22961 vizualizari

 

O mancare gustoasa si laudata de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. costita de vitel
  • 50 ml. ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 morcov
  • marar dupa gust
  • 500 gr. mazare
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 150 ml.suc de rosii
  • 1 cana apa calda
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vitel:

Se pune uleiul la incins , se adauga carnea si se amesteca  din cand in cand .

Curatam ceapa , usturoiul si morcovul , le taiem marunt si le adaugam in cratita , lasam la foc mic sa se caleasca impreuna cu carnea .

Punem boia de ardei si sucul de rosii , o cana de apa si lasam sa fiarba  la foc mic amestecand din cand in cand .

Cand carnea este aproape fiarta adaugam mazarea si lasam sa fiarba 20 de minute , completam cu apa fiarta daca este nevoie .

Condimentam cu vegeta , piper si mararul taiat marunt .

Se serveste calda cu salata preferata .

Pofta buna !!!

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune smantana la servire in farfurie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de vita si cartofi