Medalion de crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 1 Iul 2010 | 8556 vizualizari

 

crap proaspat , cine il poate refuza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [ este soiul fara solzi , se curata rapid ]
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos worchester
  • 1 lingura zeama lamaie
  • faina alba
  • ulei
  • rosii
  • ardei iute
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap rumen:

Crapul se curata de aripioare si intestine , se spala si se portioneaza sub forma de potcoava [ medalion ], coada si capul le puneti la congelator, ptr . o ciorbita pe care o veti prepara altadata. Se condimenteaza cu : sare , piper, boia , usturoi pisat , zeama lamaie , si sos de soia + worchester . Se da prin faina alba si se prajeste in ulei fiebinte .

Se scoate pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei . Serviti asezonat cu rosie , ardei iute si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap rumen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

04.07.2010, 22:43

si eu vreausuper nota 10

-Licurici- 1

17.12.2017, 17:26

mihaelar63 1

19.12.2017, 03:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap