Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

de Constelatialeu in Crap / Caras, 27 Apr 2015 | 12107 vizualizari

 

Am fost la pescuit in Hale la Ploiesti si am agat un crap.......

 

INGREDIENTE

  • 1 crap cca 2 kg
  • sare
  • malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde:

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana.

L-am curatat de solzi, l-am spintecat pe burta si i-am scos maruntaiele, am constatat ca este un EL, avea lapti, buni si aia la prajit.

Apoi l-am spalat, portionat, crestat , sarat si tavalit prin malai.

Am pus tigaia pe foc, am lasat-o sa se incinga, am adaugat ulei si am pus bucatile de peste la prajit.

Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors pe partea cealalata. Am servit cu mamaliga si usturoi verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]