Medalion de rechin

de Lau in Peste, 25 Mar 2012 | 11605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalion de rechin
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • busuioc
  • boia de ardei iute
  • patrunjel uscat
  • 1 lamaie
  • 1 pahar de vin
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin:

Pestele il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa,

Il stergem cu prosoape absorbante,il ungem cu ulei si cu condimentele pe care le amestecam inainte,

Asezam pestele intr-un bol,adaugam paharul de vin si felii de lamaie si 2 catei de usturoi taiati felii,acoperim  si dam la frigider cca 1-2 ore,

Ungem o tava cu ulei,punem  pestele,putin din sosul in care am tinut pestele si dam tava la cuptor cca 30 min,

Am servit cu sos de usturoi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rechin cu sos la cuptor