Mejillones a la marinera

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Noi 2012 | 6599 vizualizari

 

Am mancat niste midii excelente in spania...yammy si am incercat sa le fac si eu!destul de bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii proaspete
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • fulgi de chili
  • condimente:sare,piper,condiment paella,boia dulce
  • ulei masline
  • 1 cutie pulpa de rosie decojita
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mejillones a la marinera:

Midiile se spala foarte bine si se curata cu o perie de sarma.Morcovul si dovlecelul se dau pe razatoarea mare,se pun la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul strivit.Conserva de rosii,impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si putin busuioc se baga in blender.Pasta formata se adauga in tigaie peste legume,se pune si vinul rosu si adaugam midiile.Acoperim cu un capac si le lasam 5 minute.Se servesc cu paine prajita

TIPS-URI

1

Midiile care nu s-au deschis se arunca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mejillones a la marinera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella cu pui si fructe de mare