Mic dejun

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2016 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval afumat Delaco
  • 4 felii sunca presata
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

  • Prajim painea.
  • In mijlocul feliei taiem cu paharul un cerc.
  • Punem painea in tigaie si spargem oul in interiorul cercului.
  • Acoperim si lasam sa se prajeascca oul.
  • Feliile de sunca si cele de cascaval le prajim in putin ulei.
  • Aranjam farfuria si servim calde cu rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si dovlecei