Mic dejun copios

de bahna_violeta in Porc, 15 Noi 2012 | 3956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnaciori proaspeti de porc
  • malai
  • sare
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios:

Mai intai punem carnaciorii la fiert in 50 ml apa, dupa ce au fiert ii intepam js ii lasam sa se prajeasca in propria grasime.

Pentru pireu punem cartofii fara coaja la fiert cu un praf de sare. Dupa ce au fiert zdrobim cartofii si punem sucul ramas de la prajirea carnaciorilor ca sa aiba o aroma aparte. Se serveste cu mamaliga calda

Pofta buna va doresc tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Scotiene