Mic dejun...gustarica sau poate....cina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii destul de mari
  • 2 oua
  • 2 felii sunca
  • branza feta
  • ceapa verde
  • ardei kapia rosu
  • marar
  • ulei
  • sare,piper
  • salata verde
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun...gustarica sau poate....cina:

Se decupeaza un capac la rosii si se scobesc de miez,avand grija sa lasam totusi un perete suficient de gros.Sunca se taie fasiute lungi si subtiri.Se face o omleta la care se adauga ceapa verde.ardei kapia si marar.

Se umple interiorul rosiilor cu sunca,omleta si branza feta.Se decoreaza dupa plac.Eu am mai folosit salata verde si ridichi,e pacat sa nu le folosim ori de cate ori avem ocazia.

Mie mi-a placut....sper ca si voua.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun...gustarica sau poate....cina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza