Micul dejun arab-2.“Fool”- Pasta de bob de gradina ( Fava bean)-de post

de Mihaela11_jo in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 14924 vizualizari

COMENTARII (38)

DIANA B 1

20.03.2011, 09:19

Cred ca-i si bun , dar prezentarea si pozeleee ******************************

LUK 1

20.03.2011, 09:21

foarte bine prezentat..si cred ca e si buna...

marcela1979 1

20.03.2011, 09:44

place prezentarea

divainbucatarie 1

20.03.2011, 10:35

Mitinita 1

20.03.2011, 10:41

stii ca aici n-am vazut niciodata fava bean>super bun arata...de m-as vedea la masa

alinut 1

20.03.2011, 10:46


f bun

diaconta 1

20.03.2011, 10:51

ce mic dejun bogat,asa cum imi place mie interesante retete Mihaela

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 11:15

Cate ai timp sa gatesti... ..arata super frumos si ma bucur ca impartasesti cu noi mancare specifica de acolo...

RuxyRux 1

20.03.2011, 11:28

Din nou...arata exceptional am mancat si eu si stiu cat este de bun...felicitari!

aziz 1

20.03.2011, 11:31

deliciosss

carmenvlad 1

20.03.2011, 12:17

Pur si simplu am ramas fara cuvinte. Totul este nemaipomenit, de la retete pana la prezentare. Felicitari! Mancarurile tale ne demonstreaza ca postul este post indiferent de religie.

Dana_Retetegg 1

20.03.2011, 12:53

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:14

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 13:51

Onesta multumesc; acum traind , in Orientul Mijlociu am inteles farmecul celor 1001 de nopti, in care se descriau bucatele arabe si acum nu numai ca le-am gustat dar am invatat si secretul condimentelor orientale
cel putin o parte din ele

aziz 1

20.03.2011, 14:04

sorry uitasem like-ul da mi-era un somniccc cu sau fara mancarea buna este apreciata oricum

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:04

LUK iti doresc sa ai ocazia sa gusti aceste bucate
Carla multumesc
diva
Adina aici se gateste si supa cu carne si pastai de fava bean; de asemenea se folosesc si boabele verzi la "maqlubeh cu fool"; se mai gatesc pastaile cu ulei de masline-o mancare scazuta-ca garnitura langa ficatei de pui; boabele uscate se mai folosesc si la o mancare cu vinete numita"romanie"( nu stiu de ce tocmai romanie????)
alinut
multumesc dia
nicoleta iti multumesc si imi pare rau de incidentul precedent
ti-am raspuns referitor la multiplele utilizari ale uleiului de masline in tarile arabe
ma bucur ca iti plac mancarurile mele; retetele sunt invatate de la localnice( in 29 de ani!)
Ruxy
Azuz
carmen multumesc; si aici traiesc crestini ;musulmanii tin alt fel de post dar consuma si ei o multime de preparate vegetariene; sunt niste mancaruri foarte consistente
dana
mamaie elena
Nu am publicat aceste retete mai devreme deoarece am asteptat sa fac ridichi albe murate( colorate cu sfecla rosie) si am vrut sa va arat cum se decoreaza in mod traditional aceste mancaruri arabe

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:14

azuz

Lau 1

20.03.2011, 14:44

ce bine arata si ce frumos eeee

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:45

sufletista

goldielocks 1

20.03.2011, 14:53

pot sa vin si eu intr-o dimineata la tn?

nadina73 1

20.03.2011, 15:45

ce minunati faci

kamy 1

20.03.2011, 16:53

mi-as dori sa mananc din toate preparatele tale...tare as fi curioasa de gustul lor..cred ca e ceva deosebit ...da blender,robot nu aveti??

MIUTA 1

20.03.2011, 20:09

Suuuuuper bun si arata extraordinar de bine

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:16

superrr!!!!

Bucataras Medi 1

20.03.2011, 21:02

minunat acest mic-dejun.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde reteta traditionala romaneasca