Mini langosi cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2014 | 14360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ou
  • 350 gr. faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri cu varf branza dulce de vaci
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml lapte caldut
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura:
  • cca 200 gr. branza telemea de oaie rasa
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • marar verde tocat dupa gust
  • in plus:
  • cca 300-400 ml ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini langosi cu branza si marar:

Laptele caldut se pune intr-un vas incapator cu drojdia uscata, zaharul si 1/2 lingurita sare. Adaugam oul, branza de vaci si faina. Amestecam, framantam si obtinem un aluat elastic pe care-l vom lasa cca 1 ora la dospit.

Branza telemea o trecem pe razatoarea fina,apoi o amestecam cu branza dulce de vaci si cu mararul.

Dupa ce aluatul a fost lasat la dospit 1 ora in loc ferit de curenti, acoperit cu un prosop curat de bucatarie, intindem aluatul pe masa infainata,apoi decupam cercuri.

Asezam amestec de branza pe fiecare cerc de aluat (doar pe jumatate din suprafata totala, vezi poze), acoperim apoi cu partea neunsa cu branza si cu ajutorul unei furculite lipim marginile,astfel incat la prajire branza sa nu iasa din langosi.

Punem uleiul intr-o cratita la incins, trecem langosii prin baie de ulei pana se rumenesc frumos,apoi ii scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu smantana si cascaval