Mini Pavlova

de Corinuta in Torturi, 1 Aug 2011 | 8818 vizualizari

 

O data in viata trebuie sa incercati aceasta bunatate....macar o data!

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingurita otet
  • 1 praf de sare
  • 200 g frisca
  • fructe ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pavlova:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga apoi amidonul si otetul si se amesteca putin pana la omogenizare. Intr-o tana tapetata cu hartie de copt se formeaza 6 cerculete cu un creion care se umplu cu bezea in foi groase de 1,5 - 2 cm.

Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.

Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Sah