Mititei la gratar

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2010 | 10050 vizualizari

 

Azi an vrut sa-mi rasfat familia cu mici si asa ca m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne tocata amestec ( vita+ porc)
  • 2 linguri boia dulce
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • sare piper
  • bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie)
  • mustar pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la gratar:

Am amestecat carnea tocata cu usturoiul ( pisat), boia dulce, sare, piper, si bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie), cimbru.

Mi-am umezit mainile cu apa si am dat forma dorita micilor.

Am facut mici pe gratarul pentru aragaz.

Am asezat primul recipient al gratarului in care am turnat putina apa si apoi am pus a doua componenta ...gratatul peste care am asezat micii si apoi i-am acoperi cu capacul.

Am tinut micii pe aragaz pana s-au facut  verificand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe cealalta.

I-am servit calzi alturi de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.06.2010, 10:29

adinacarla adevarul e ca mititei sant buni si afara si in casa

Ubulika 1

18.06.2010, 12:34

arunci un mic? trimit prastia

Adinacarla 1

18.06.2010, 14:41

cu draga inima iti trimit data viitoare cand mai fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos si piure de cartofi