Snitel de pui in aluat de cartofi

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2012 | 4396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de pui
  • 800 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa
  • 50 g branza tare
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 linguri unt
  • ulei,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in aluat de cartofi:

Se spala cartofii,se fierb in apa cu sare se lasa sa se raceasca dupa care se curata de coaja.Se dau pe razatoare impreuna cu ceapa si branza si se pun toate intr-un castron.Se adauga ouale, faina si patrunjel se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pieptul de pui se taie felii se bate cu ciocanul de snitele se condimenteaza dupa gust apoi se prajesc in unt pe ambele parti,se lasa sa se raceasca putin dupa care se acopera cu aluatul de cartofi.Se prajesc snitelele cu aluat in putin ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]