Muffins sarate "LEFTOVERS"

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 13007 vizualizari

 

Am experimentat cu cateva produse care se jeleau ,neglijate,pe rafturile frigiderului.
A meritat efortul....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml. Kefir -am avut din cel usor acidulat de la Milli
  • 4 linguri ulei masline sau unt topit
  • 6 linguri cu varf faina
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • 1/3 lingurita sare de mare
  • 1 lingurita oregano sau rozmarin
  • piper proaspat macinat-dupa plac
  • circa 100 gr. telemea rasa
  • 1 ceapa mica rasa
  • 100 gr. salam de sibiu taiat fasii ( sau sunca/muschiulet afumat/parizer)
  • rondele de masline-daca aveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins sarate "LEFTOVERS":

La mixer am batut ouale cu Kefir, ulei, sare si  am adaugat faina,praful de copt condimentele si ceapa rasa. Apoi am pus fasiile de salam Sibiu si telemeaua am amestecat cu o lingura si am impartit compozitia in formele de muffins usor unse cu ulei. Tava de muffins am pus-o la cuptor pe o alta tava in care am adaugat 2 degete de apa fiebinte. Se tin la cuptor cam 40 de minute la foc potrivit.

Se servesc neaparat calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins sarate "LEFTOVERS"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

jolygina 1

05.03.2011, 09:40

dentistutza 1

07.03.2011, 09:02

VA MULTUMESC TUTUROR, SI VA DORESC MULTA FERICIRE SI IMPLINIRI INTR-O VIATA LUUUUNGA SI BOGATA!!!!!!

babi5 1

28.05.2013, 19:05

;-bd

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice pufoase, reteta pas cu pas