Musaca 2

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Mai 2012 | 4840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna ;), 1000 g.,
  • carne tocata vita 500 g.,
  • ciuperci 300 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • oua 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca 2:

Carnea tocata, ciupercile curatate, taiate julien, ceapa verde tocata marunt se calesc in putin ulei, cca. 10 minute, apoi se asezoneaza de sare, piper si oregano. Dupa ce s-a racit un pic se adauga si ouale, amestecandu-se usor, pana se incorporeaza.  Intre timp se curata cartofii si se taie rondele. Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de cartofi cruzi, un strat din amestecul de carne si se continua pana se termina ingredeintele. Atentie ultimul strat sa fie de cartofi. Bulionul se dilueaza cu apa, se adauga peste musaca cat sa acopere ultimul strat, se mai presara un pic de oregano, apoi se gateste la cuptor, acoperit, la foc potrvit cca. 45 de minute. Se serveste fierbinte cu smantana (cine are voie:D).

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.05.2012, 14:53

tare imi place sa pap musaca

Sidy 1

13.05.2012, 17:47

Minunata !

Sim0na 1

15.05.2012, 08:38

de cand n-am mai facut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de varza acra (Varza a la Cluj)