Musaca

de madi_marin in Pui, 16 Apr 2010 | 8849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • 3 oua
  • 2 linguri cu smatana
  • 100 g cascaval
  • 1 cana cu suc de rosii
  • condimente pentru carnea de pui
  • marar proaspat
  • ulei+faina pentru tapetat cratita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Pulpele de pui se pun la fiert.

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se fierb. Cand sunt gata se fac piure cu untul. Se da deoparte.

Carnea fiarta se taie marunt, se amesteca cu ceapa verde tocata fin, cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoi, condimente, mararul tocat fin  si suc de rosii, apoi se pun toate din nou pe foc cu putina apa pentru 15 minute.Se lasa apoi la racit si se amesteca cu un ou crud si jumatate din cascavalul ras.

Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pun un strat de piure, apoi carnea si se acopera cu inca un strat de piure. Ouale ramase se amesteca cu smantana si cu restul de cascaval si amestecul obtinut se intinde peste stratul de piure de deasupra. Se da vasul la cuptor pana se incheaga si se rumeneste frumos . Se serveste cu salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 20:04

Asa fac si eu,dar pun intr-o tava dreptunghiulara si il tai ca pe tort.Uite am invatat ceva de la tine,eu nu puneam in oua smantana.Cred ca este foarte buna musacaua ta.Ai 5 furculite de la mine si felicitari pentru prezentarea,arata super,parca este un tort.

madi_marin 1

17.04.2010, 20:34

dicarmencitta....multumesc frumos

mariac 1

19.04.2010, 15:59

parca e desenata foarte bine arata,nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]