Musaca de cartofi

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 9 Oct 2010 | 53412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 650 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • bulion
  • 1 ou
  • boia dulce
  • condimente pentru cartofi
  • patrunjel uscat
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

 Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. Ceapa se taie marunt, la fel si ardeiul si se pun in 3-4 linguri de ulei si se calesc,se adauga carnea si se amesteca bine.Dupa ce scade zeama lasata se pune sare,piper,patrunjel,boia si se amesteca bine. Se trage cratita de pe foc si se adauga oul, se amesteca bine. Intr-o tava normala sau de yena se aseaza un strat de cartofi, se condimenteaza, se pune un strat de carne, cartofi condimentati, bulion, carne, cartofi condimentati, bulion si se da la cuptor 40-45 min pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]