Musaca de cartofi

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2014 | 5651 vizualizari

 

Buna mancare si destul de rapida!

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cartofi potriviti
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • 1 ou+ 3-4 linguri smantana.
  • rozmarin
  • unt pentru uns tava de yena
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se pun la fiert. Cand s-au fiert se curata de coaja si se taie felii. In acest timp pregatim carnea. Tocam ceapa si o punem la calit, apoi adaugam carnea tocata si o lasam pana isi schimba culoarea. Se condimenteaza cu sare si piper, adaugam smantana si lasa la racit. 

Tava se unge cu unt, se aseaza in tava un rand de cartofi , un rand de carne si iarasi un rand de cartofi.

Se coace in cuptorul preincalzit 20 min, se scoate din cuptor si se pune deasupra smantana amestecata cu ou si rozmarin. Se da din nou la cuptor pentru inca 10-15 min.

TIPS-URI

1

In loc de cartofi se pot pune dovlecei

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]