Musaca de cartofi

de izulika in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 5 oua
  • 100 g branza
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se curata si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se farama sau se toaca dupa preferinta.Branza se rade si se amesteca cu cele 5 oua.Se ung 2 tavite cu unt, si se pune in fiecare tavita primul strat de cartofi,apoi ou si branza si tot asa pana se termina cartofii, ultimul strat trebuie sa fie de branza cu ou.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, se serveste calda sau rece cu smantana sau fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca aperitiv vegetarian