Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli

de Dan_Alexandru in Vita, 22 Apr 2012 | 6639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de vita
  • 1 pahar de vin rosu
  • un cub de unt - 20 gr
  • zahar brun
  • brocoli -150 gr 3 brocoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli:

Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia .  Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand  a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .

In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza,  atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos .  Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa  care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt .  Se aseaza estetic pe farfurie.

Pofta buna !!!

PS: ERA SA UIT , EU  IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI  COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI  si am adaugat si boabe de piper pe muschi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]