Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli

de Dan_Alexandru in Vita, 22 Apr 2012 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de vita
  • 1 pahar de vin rosu
  • un cub de unt - 20 gr
  • zahar brun
  • brocoli -150 gr 3 brocoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli:

Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia .  Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand  a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .

In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza,  atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos .  Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa  care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt .  Se aseaza estetic pe farfurie.

Pofta buna !!!

PS: ERA SA UIT , EU  IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI  COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI  si am adaugat si boabe de piper pe muschi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc