Muschiulet de porc cu carnat cabanos

de babi5 in Porc, 16 Noi 2013 | 4128 vizualizari

 

Pai ce sa mai zic, nu mai zic nimic, zic doar ca este bun tare ..

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc cca 500 gr
  • sare
  • piper
  • 2 cirnati cabanos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu carnat cabanos:

Am taiat muschiuletul in doua avind grija sa nu-l sectionez de tot, sa se poata bate.

L-am batut bine, am sarat ,am condimentat (grija la sare si cirnatul este sarat )

Am uns muschiuletul cu putin ulei, am asezat cirnatul, apoi am rulat am uns si pe exterior.

Am asezat intr-o folie de aluminiu ,apoi l-am asezat intr-o tava de yena peste care am pus putina apa si am dat la cuptorul in prealabil incins, la 200 grade.

Am lasat pentru aproximativ o ora (pina a scazut apa) apoi am desfacut folia si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.

Muschiuletul este gata pentru a fi servit.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Linga muschiulet se poate asorta cu fel de fel de garnituri

2

Un pahar de vin la masa este binevenit..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu carnat cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura ardeleneasca de porc cu carnati -de Craciun