Muschiulet de porc cu carnati la cuptor

de marcela1979 in Porc, 14 Apr 2011 | 7513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 4 fire de carnati semiafumati
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • condimente pentru porc
  • cimbru
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu carnati la cuptor:

Muschiuletul se impaneaza cu usturoi.Intr-o tava rezistenta la caldura se pune ulei,se pune muschiuletul se condimenteaza cu condimente de porc si cimbru ,se pun carnatii,morcovul taiat bucati,ceapa taiata bucati si ardeiul kapia taiat bucati se pune apa pana la jumatate ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor circa 20 de minute.Dupa 20 de minute se scoate tava ,se ia folia jos se iau legumele si cu o parte din sosul din tava si se pasireaza,iar tava cu muschiuletul se mai da la cuptor inca 15 minute sa se rumeneasca .Cand e gata se serveste cu cartofi piureu,cu sosul de legume si cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin