Muschiulet de porc cu ciuperci

de Corinuta in Porc, 4 Sep 2010 | 4089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g muschiulet
  • 500 g ciuperci albe mici champignon
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 lamaie
  • 50 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci:

Se apala carnea cu apa rece, se sterge si se pipereaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe toate partile. Se acopera tigaia si se inabuseste carnea pana se inmoaie.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Se spala ciupercile, se taie felii si se stropesc cu zeama de la lamaie. 

Se scoate carnea din tigaie, se sareaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se tine la cald. 

Se topeste untul in uleiul ramas si se prajesc ciupercile aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai calesc impreuna cateva minute amestecand continuu. Se condimenteaza cu sare si piper. 

Se scoate carnea din folie si se felieza, se pune pe farfurii, deasupra se pun ciupercile si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum