Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar

de Brindusa in Porc, 31 Ian 2010 | 4207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 muşchiuleţe de porc (mai mult de 1 kg)
  • 4 linguri de muştar
  • 2 linguriţe boabe muştar alb
  • 1 linguriţă boabe muştar negru (opţional)
  • sare, dupa gust
  • 200 ml ulei fara miros, pentru prajit
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar:

Taie toate grasimile si tendoanele de pe muşchi. Amestecă muştarul cu boabele de muştar şi sarea şi pune+le pe o farfurie. Dă fiecare muşchi prin pasta formată.

Pune uleiul într-o tigaie mare şi prăjeste muşchiul pe toate părţile. În felul ăsta se păstreză toate sucurile înăuntru.

Pune toate bucăţile de carne într+o tavă cu vinul si coace în cuptor la 190C cam 1 oră (pâna ce carnea e făcută, dar nu e uscată).

Scoate carnea din tavă. Răzuie toate rămaşiţele din tavă, pune 1-2 pahar vin alb (sau supă de pui clară) şi fierbe puţin să se formeze un sos. Poţi pune şi 1 linguriţă de amidon, dacă vrei ca sosul să fie mai gros.

Serveşte carnea cu sos şi cu garnitură de piure si ciuperci sote, alaturi de murături.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Brindusa 1

31.01.2010, 19:05

Teo, chiar a fost facut pentru o sarbatoare!

Brindusa 1

31.01.2010, 19:06

Mersic, Oana.

Bunica 1

31.01.2010, 21:30

E foarte bun muschiuletul imbracat in mustar ! Arata foarte bine si cred ca este si foarte gustos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate