Nasturei cu gem de coacaze

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 5543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina;
  • 40 g alune macinate;
  • 50 g zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 g unt rece;
  • 1 galbenus;
  • 50 g gem de coacaze.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu gem de coacaze:

Se amesteca faina impreuna cu alunele,zaharul tos si zaharul vanilat.Se adauga untul rece si galbenusul si se framanta bine.Aluatul obtinut se lasa la frigider o ora,infasurat in folie.Din aluat se formeaza bilute de 2 cm diametru.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Cu degetul se face cate o gropita in fiecare biluta.Umplem gropitele cu gem de coacaze si coacem nastureii in cuptorul preincalzit,15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu gem de coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]