Nectar de piersici

de alilianaa in Sirop / Compot, 8 Sep 2013 | 8312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg pulpa de piersici
  • 3 cani a 200 ml apa plus un litru de apa
  • 1,5 gk zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de piersici:

Pierisicile se spala si se curata de samburi. Se pun intr-un vas  la fiert cu 750 g zahar si 3 cani de apa. Se lasa la fiert cam 30-45 minute cat sa fie pulpa patrunsa. Se lasa la racit. Continutul se trece prin blender si pe urma prin strecuratoare cu telul. Peste acest continut se mai pune un litru de apa si 750 g zahar. Merge chiar si un kg, depinde cat vreti de dulce. Se pune la foc si se lasa cam 20 de minute de la primul clocot. Cand inca este firbinte se pune la sticle si se fierbe pe baie de abur cca 45min - o ora la foc potrivit. Se pun in prosoape la rece pana a doua zi. 

Atentie, daca continutul este cald-firbinte, puneti in vasul in care se fierbe la bain mari, apa calda. Altfel, sticlele fac poc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

08.09.2013, 23:08

Ah, ce deliciu! Irezistibil nectarul tau parfumat!

alilianaa 1

09.09.2013, 07:41

Dia, multumesc...e bine sa fie acolo...

alilianaa 1

09.09.2013, 07:41

Ruxy are cu adevarat un parfum aparte...multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]