Negresa

de yammy in Prajituri, 14 Mai 2009 | 22419 vizualizari

 

Se poate spune ca e preferata mamelor. Nu lipseste din nici un caiet cu retete

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cana zahar
  • jumate cana ulei
  • 1 cana lapte (caldut)
  • 2 cani faina
  • 1 lingura bicarbonat rasa
  • 3 linguri cu gem
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic budinca
  • 100 gr frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:


- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul+ laptele+gemul. Se amesteca, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt
-se coace in cuptor la 180 de grade cam 35 de minute, se face testul cu scobitoarea
-se prepara budinca dupa instructiunile de pe ambalaj
-dupa ce s-a racit negresa turnam budinca calda deasupra, lasam la racit
-batem frisca tare si ornam fiecare bucatica

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

weronik68 1

07.03.2010, 17:57

negresa cu gem?pai gemul nu ingreuneaza cresterea aluatului?e putin ciudat,dar o sa incerc

rivka 1

07.03.2010, 18:03

ce reteta faina acum o vad si eu , o fac si eu , o pun la favo sa nu uit sa o printez

ionela2682 1

10.03.2010, 15:35

am facut si eu cu gem si a iesit super! felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]