Negresa cu stafide si cocos

de Emacristina in Prajituri, 1 Mai 2013 | 7773 vizualizari

 

O prajitura simpla si delicioasa :x

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina,
  • 500 g zahar,
  • 5 linguri cu cacao,
  • 2 cani cu lapte,
  • 6 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 sau 2 pachete praf de copt,
  • stafide,
  • cocos,
  • 1 plic de budinca (de cioco)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu stafide si cocos:

Se pune la fiert margarina/untul impreuna cu zahar, lapte, cacao.

Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma.Dupa se adauga stafidele in compozitie . Se tapeteaza tava cu ulei si foaie apoi se pune la copt circa 30 minute.

Dupa ce se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca putin,se taie se insiropeaza cu un sirop/suc(eu pun apa+zahar+sare de lamaie+cacao dupa gust),se pune budinca deasupra si dupa se presara cocosul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu stafide si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Emacristina 1

27.06.2013, 13:38

Va multumesc tuturor , scuze pentru intarzieree imi uitasem parola si acum am recuperato , va pup :* :* !!!!!

Dea_Dea 1

27.06.2013, 13:56

Bine ai venit!!

Emacristina 1

27.06.2013, 14:14

Multumes Dea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa