Oita

de Mitinita in Mancare copii, 22 Apr 2011 | 5831 vizualizari

 

Ceva rapid de pus pe masa de Pasti,copii o sa aprecieze decorul! Daca am timp revin si cu puisorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 triunghi de branza topita Hochland
  • 2 masline negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oita:

Se umezesc  mainile si se formeaza corpul oitei.

Nu trebuie modificata cu mult forma,mai mult trebuie rotunjita.

Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.

Ochii sunt facuti din branza topita si masline,iar piciorusele din bucati de masline.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Catelusi - sandwich- aperitiv pentru cei mici