Omleta

de antohevictor in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 6116 vizualizari

 

Omleta de oua constituie un excelent mic-dejun, sau chiar un aperitiv pentru o zi mai speciala. Se prepara usor si este extrem de satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 g Ceva Fin cuburi
  • ulei
  • sare
  • 1 lingura de lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Se bat ouale intr-un castron impreuna cu laptele. Se adauga cubuletele de branza si putina sare, dupa gustul fiecaruia.

Intr-o tigaie, dupa ce se incinge uleiul, se adauga ouale batute si se lasa cateva minute la prajit.

Se serveste calda si merge de minune cu muraturi !

TIPS-URI

1

Inainte de a gati ouale, adauga putin lapte si amesteca bine. Cu cat vei incorpora mai mult aer, cu atat mai pufoasa va fi omleta

2

Omleta se coace la foc mediu spre mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]