Omleta cu cartofi (Tortila)

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 9739 vizualizari

 

Este foarte buna. O fac de ani buni si nu stiam ca este "tortila".

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi (Tortila):

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei pana se inmoaie. Se pune la scurs.

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la prajit. Cand sunt gata se pun la scurs.

Ouale se bat bine cu 2 linguri de lapte, sare si piper.

Cand s-au racit ceapa si cartofii se amesteca cu ouale si se pun la prajit cu putin ulei.

Se prajeste 5-7 minute cu capac dupa care se intoarce pe cealalta parte (cu ajutorul capacului) si se mai prajeste 5 minute fara capac.

Se scoate pe un platou, se portioneaza si se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi (Tortila)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamburger de primavara