Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella

de kamy in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 4804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr.ciuperci champignon proapete,mici
  • 1 ceapa rosie(3-4 cepe verzi-eu nu am avut)
  • 4 felii mozarella
  • sare,piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella:

Se calesc bine ciupercile intregi in putin ulei si dupa ce-si lasa apa,se pune capacul si se lasa sa fiarba.Cand sunt facute si scade toata apa se pune ceapa taiata pestisori si se calesc bine impreuna.Se pune sare dupa care se adauga ouale batute bine,in care am pus piper si marar.Se pune capacul si se lasa omleta sa se coaca la foc mic.Avem grija sa nu se arda.Cand e facuta in partea de jos,se transfera omleta cu grija pe o farfurie,se pune tigaia deasupra partii mai putin facute si se rastoarna.Se mai lasa pe foc putin pana-i gata,se pune pe farfurie,se pun pe jumatate feliile de mozarella si se pliaza in doua.

Se serveste cu salata de care doriti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

kamy 1

23.05.2011, 12:24

lilik....hai ca fac ...minteni

kamy 1

23.05.2011, 12:25

bunica....cum sa nu pofteste

kamy 1

23.05.2011, 12:25

mamaie....asa-i

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval