Omleta cu praz si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 3547 vizualizari

 

un mic dejun rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei
  • 4 felii cascaval Delaco
  • sare si piper dupa gust
  • pentru salata:sare, piper dupa gust, putin ulei, cativa stropi de otet si putin marar uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz si cascaval:

Spalam prazul si il taiem rondele.

Punem 1 linura de ulei in tigaie, asezam cateva rondele de praz si le sotam usor.

Spargem 2 oua, adaugam sare si piper dupa gust ,batem ouale cu o furculita si turnam amestecul in tigaie peste prazul sotat.

Lasam omleta sa se prajeasca pe o parte, o intoarcem cu grija sa nu se rupa si pe cealalta parte, mai prajim 1 minut apoi asezam 2 felii cascaval feliat si rulam omleta ca pe clatita.

Repetam si pentru cea de-a doua portie iar prazul ramas il vom transforma in salata prin adaugare de sare, piper, marar uscat,cativa stropi de ulei si cativa stropi de otet.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa