Se spala rosiile, se taie in patru, se indeparteaza semintele si cotorul, iar pulpa se taie in cubulete mici. Se scurge mozzarella si se taie cubulete.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul si se usuca prin presare intre doua prosoape de hartie. Se indeparteaza tulpinile groase si se toaca.
Se sparg ouale si se bat bine intr-un vas cu laptele. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se pregatesc doua omlete, iar astfel se vor folosi la fiecare jumatate din ingrediente.
Se prajesc cubuletele de ceapa si usturoi in ulei, se adauga busuiocul si se mai prajeste putin.
Se amesteca ouale cu rosiile, iar jumatate din cantitate se toarna in tigaie. Se intinde uniform si se gateste la foc mic timp de aprox 5 minute. Se presara mozzarella si se mai gateste cateva minute.
Se scoate omleta prin alunecare pe o farfurie, se intoarce intr-o alta farfurie, iar apoi se aluneca inapoi in tigaie. Se gateste timp de 3 minute. Se mentine calda pana se prepara si cealalta jumatate.
Se poate servi si rece taiata felii subtiri alaturi de o salata.