Omleta cu sunca presata si dovlecel

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 3838 vizualizari

 

Pentru micul dejun am preparat acesta delicioasa omleta...simplu, usor si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • putin lapte
  • o bucatica de unt
  • 1 dovlecel mic,mic
  • 1 felie de sunca presata(cca30 gr.)
  • sare
  • piper
  • 2 feliute ardei gras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca presata si dovlecel:

Prima data am curatat dovlecelul si l-am taiat feliute mai subtirele, l-am sarat un picut si l-am dat de-o parte. Apoi am taiat feliute sunca si am batut ouale cu putina sare, piper si laptele.

Intr-o tigaie de teflon am pus untul, am adaugat feliile de dovlecel, le-am prajit bine pe ambele parti, apoi am pus sunca, nu am lasat la prajit fiindca este preparata ea din start, am pus ouale peste, am prajit pe ambele parti si gata omleta pentru mic dejun. Am pus pe o farfurie intinsa si am decorat cu feliute de ardei gras.

Pofta mare.

.

TIPS-URI

1

se mai poate adauga brinza rasa sau parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca presata si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (10)

babi5 1

30.07.2013, 21:05

Andreea_Caroline cu mare,mare drag ,multumesc mult de apreciere

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:50

buna

babi5 1

31.07.2013, 15:17

Multumesc Bya Ralu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza, morcov si dovlecel