Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon)

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 5181 vizualizari

 

o cina rapida....sau ce vreti voi....

 

INGREDIENTE

  • 4-5 zuchinni mici ( sau  de care or fi)
  • 125 g pancetta afumata...la noi cred ca baconul este sau kaizer.....
  • un sfert ceapa rosie
  • cateva masline negre
  • 2 oua
  • 2-3 lg de lapte
  • o mana de cascaval ras sau parmezan
  • rosie si  castravete pt servit
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon):

mai intai se curata putin zuchinni si se taie in doua pe lungime( cei mai marisori se pot felia) apoi se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline si sescot pe o farfurie. in cratita apoi se pune ceapa feliata subtire si pancetta taiata cubulete si se calesc 2-3 minute. 

ouale se bat bine, se adauga lapte si  cascavalul/parmezanul ras .

in cratita cu pacetta si ceapa calita se asaza feliile de dovlecel si sepune din nou pe foc...cand s-a infierbantat se adauga ouale batute peste, si se pun cateva masline taiate in doua ( de  acele afara sambure). se lasa 2-3 min apoi se rastoarna pe o farfurie, si cu grija se lasa sa cada pe partea cealalta in tigaie...( cine are doubletta e fericita..cat as vrea si eu una...) si se mai prajeste si pe  partea aceasta 2 min, apoi se rastoarna pe o farfurie.

se serveste dupa preferinta...cu rosii, castraveti proaspeti sau murtaura....si neaparat cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]