Omleta taraneasca

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 2948 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pt 2 portii
  • 4 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • sunculita de casa
  • 1/2 legatura marar
  • branza rasa
  • 10 ml ulei pt prajit
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Batem ouale cu sare si piper. Sunculita o taiem marunt si o punem in tigaie pe foc sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a facut, o adaugam in oua. Taiem ceapa verde marunt, mararul la fel si adaugam peste oua. In tigaia incinsa turnam compozitia. Lasam sa se prajeasca, apoi o intoarcem pe cealalta parte. Eu o intorc prin aruncare ca la clatite. Luam de pe foc, punem pe un platou si radem branza pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano