Orez cu piept de pui

de silvi0ara in Pui, 28 Feb 2010 | 5433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 1 lingurita sos Dijonnaise
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura ulei de susan
  • sare si piper dupa gust
  • 250 g orez basmati
  • 300 g ciuperci
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu piept de pui:

Intr-un bol se pune uleiul de susan, sosul Dijonnaise, soia, sare si piper dupa gust. Se amesteca totul si se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca totul bine si se da la frigider cel putin 1/2 ora.

Se pregateste orezul intre timp.

Intr-o craticioara se pun 2 - 3 linguri de ulei, se lasa sa se incinga,apoi se pune orezul si se lasa sa capete o culoare sticloasa. Se adauga ciupercile taiate si se amesteca, apoi se adauga apa (500 ml),  sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba 20 de minute.

Intr-o tigaie wok se pune putin ulei (2 linguri) la incins, apoi se adauga bucatele de piet si se prajesc la foc iute cateva minute.

Puiul se serveste alaturi de orez si salata dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 15:06

foarte buna si usoara mancarea.muraturile arata bine!

mihaelar63 1

01.03.2010, 01:14

iar ai facut ceva bun de unde ai luat smochine imi plac f. mult ?

silvi0ara 1

01.03.2010, 11:11

Mihaela,le-am luat din supermarket,dar nu acum,ci prin noiembrie.Reteta este de atunci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos tiganesc