Am văzut reţeta la un vlogger din S.U.A., născut în Coreea de Sud. Din păcate, eu n-am avut kimchi, un aliment de bază în bucătăria coreeană, şi nici spam, o conservă de carne de porc. A ieşit foarte bun şi fără. :)
Mai întâi, încingem uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Tocăm cepele mărunt şi le punem la călit pentru câteva minute. Apoi, tăiem şunca presată şi salamul în cubuleţe. Adăugăm mezelurile în tigaie împreună cu usturoiul. Acoperim cu un capac şi lăsăm 2-3 minute.
Punem cele 4 ouă şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm cu o lingură de lemn până când ouăle se gătesc. Adăugăm orezul şi mai amestecăm puţin. Servim cald, cu ketchup dulce sau picant.
1
Se poate adăuga şi sos de soia, pentru un plus de gust.