Orez sârbesc

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 4601 vizualizari

 

In seara asta am ales sa mănâncăm o porție delicioasă de orez cu aripioare de pui. Totul a ieșit super delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 cană de orez
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă medie
  • 1 cub Knorr legume
  • pătrunjel
  • 4 căni de apă
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură pastă de tomate sau tocătura de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sârbesc:

Pentru inceput dizolvăm cubuletul de Knorr cu cele 4 căni de apă. Curătăm ardeiul si morcovii. Le tocăm marunt. Tocăm ceapa cubulețe și o punem într-o tigaie mai adânca cu 2 linguri de ulei. Lăsăm să se călească puțin după care adăugăm si restul legumelor. Punem orezul și puțină verdeață tocată mărunt. Tragem tigaia de pe foc, lăsăm puțin și acoperim totul cu cele 4 căni de apă. Adăugăm și lingura de pastă de tomate sau tocătură de ardei. Punem capacul și lăsăm până orezul este fiert și apa scade de tot. La final presărăm pătrunjel tocat mărunt. Lăsăm la foc potrivit aproximativ 40-45 minute. Se poate servii ca și garnitură sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sârbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu cartofi și sparanghel