Orez sârbesc

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 4915 vizualizari

 

In seara asta am ales sa mănâncăm o porție delicioasă de orez cu aripioare de pui. Totul a ieșit super delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 cană de orez
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă medie
  • 1 cub Knorr legume
  • pătrunjel
  • 4 căni de apă
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură pastă de tomate sau tocătura de ardei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sârbesc:

Pentru inceput dizolvăm cubuletul de Knorr cu cele 4 căni de apă. Curătăm ardeiul si morcovii. Le tocăm marunt. Tocăm ceapa cubulețe și o punem într-o tigaie mai adânca cu 2 linguri de ulei. Lăsăm să se călească puțin după care adăugăm si restul legumelor. Punem orezul și puțină verdeață tocată mărunt. Tragem tigaia de pe foc, lăsăm puțin și acoperim totul cu cele 4 căni de apă. Adăugăm și lingura de pastă de tomate sau tocătură de ardei. Punem capacul și lăsăm până orezul este fiert și apa scade de tot. La final presărăm pătrunjel tocat mărunt. Lăsăm la foc potrivit aproximativ 40-45 minute. Se poate servii ca și garnitură sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sârbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:08

dantes 1

10.01.2016, 10:29

Bun!

CameliaR 1

10.01.2016, 11:05

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu cascaval si sunca