Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2015 | 16332 vizualizari

 

Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala
O mancare romaneasca autentica, simplu de facut si buna de te lingi pe degete.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala
  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura cu pasta de tomate
  • 300 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala:

Cum se prepara Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.

Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.

 Se serveste cald alaturi  de o mamaliguta, piure sau o salata. Recomandam si friptura de curcan.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu mamaliga