Ostropel de pui

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2012 | 6299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 pahar de vin
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele le spalam si le condimentam dupa care le prajim in putin ulei pana se schimba culoarea,adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 min

Scoatem pulpele pe o farfurie,

In vin adaugam ceapa,ardeiul curatate si tocate,

Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate,cimbru,busuioc,foaia de dafin

Adaugam pulpele si lasam sa fiarba

Adaugam ustuoiul taiat,condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare