Ostropel de pui

de silvi0ara in Pui, 24 Iun 2010 | 9619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui  
  • 2 aripi de pui  
  • 4-5 catei de usturoi  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2 linguri pasta de tomate  
  • 2-3 linguri ulei  
  • 1 lingurita faina de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa le acopere.Se lasa la foc mic acoperite cu un capac sa fiarba carnea.

Cand carnea este gata facuta se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si se toarna peste pui,se condimenteaza cu sare si piper si usturoiul taiat marunt.Se mai lasa pe foc sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.

Se poate servi alaturi de un piure de cartofi sau orez,impreuna cu o salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sylvia 1

24.06.2010, 18:20

Am venit cu furculitele si eu excelent arata tare as manca o portie

silvi0ara 1

24.06.2010, 19:03

Fetelor va astept pe toate cu mare drag.
Sidy,ce as mai venii si eu,dar lasa ca in august vin cu siguranta la Alba.

ela 1

24.06.2010, 20:12

vreau si eu....

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de soia si ierburi de Provence