Ostropel de pui

de silvi0ara in Pui, 24 Iun 2010 | 9837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui  
  • 2 aripi de pui  
  • 4-5 catei de usturoi  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2 linguri pasta de tomate  
  • 2-3 linguri ulei  
  • 1 lingurita faina de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa le acopere.Se lasa la foc mic acoperite cu un capac sa fiarba carnea.

Cand carnea este gata facuta se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si se toarna peste pui,se condimenteaza cu sare si piper si usturoiul taiat marunt.Se mai lasa pe foc sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.

Se poate servi alaturi de un piure de cartofi sau orez,impreuna cu o salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (9)

Sylvia 1

24.06.2010, 18:20

Am venit cu furculitele si eu excelent arata tare as manca o portie

silvi0ara 1

24.06.2010, 19:03

Fetelor va astept pe toate cu mare drag.
Sidy,ce as mai venii si eu,dar lasa ca in august vin cu siguranta la Alba.

ela 1

24.06.2010, 20:12

vreau si eu....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la borcan