Piept de pui cu cascaval si ciuperci

de ela in Pui, 7 Noi 2011 | 5582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 2felii cascaval
  • ciuperci
  • 2oua
  • ardei gras(o felie)
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci:

Taiem in doua pieptul de pui.Crestam cu cutitul fiecare bucata,facem un buzunarel.

Taiem marunt ciupercile si ardeiul si le amestecam cu un ou si condimentam cu sare si piper dupa gust.Punem cu o lingurita din compozitia de ardei cu ciuperci pe cate o felie de cascaval,indoim felia de cascaval si o introducem in buzunarul facut in pieptul de pui si impachetam.

Batem un ou cu sare,piper si vegeta.Trecem pieptul de pui prin ou,faina,din nou ou si apoi prin pesmet si punem la prajit in ulei incins,la foc mic,intorcand pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval