Ou de ciocolata cu capsuni

de - Andreea - in Dulciuri, 1 Mai 2016 | 2716 vizualizari

 

''Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de ciocolata mare (240 gr )
  • 300 gr capsuni
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • nesquik
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou de ciocolata cu capsuni:

Capsunile se spala si se sterg cu un servet de hartie. Lasam 6 capsuni indregi iar restul le taiem cuburi mici si le punem intr-un bol presarate cu zahar. Cantitatea de zahar poate varia in functie de cat de dulci sunt capsunile. 

Separat frisca lichida o mixam la viteza maxima pana devine tare si intors bolul, frisca nu va cadea. 

O parte din capsunile cuburi le amestecam usor cu frisca.

Oul de ciocolata il impartim in doua parti, cu grija pentru a nu-l rupe . 

Fiecare jumatate o umplem cu frisca si capsuni si ornam cu restul de capsuni cuburi, capsunile intregi si presaram nesquik. 

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou de ciocolata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare