Ou ochi in apa fiarta

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 23578 vizualizari

 

Pt Mihaaa!:*
Pentru ca am vazut ca tocmai a intrebat Miha de ochiuri in apa fiarta...mi-a dat treaba:)) si m-am bagat pe documentat cum se fac...l-am executat imediat si l-am si terminat de mancat :)))).....deeccciii, sa trecem la treabaaa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou (2,3,4 cate doriti) eu am pus unul pt proba :))
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in apa fiarta:

Intr-o craticioara mai mica se pune apa la fiert(cat sa cuprinda oul) cu sare si zeama de lamaie.

Oul l-am spart separat intr-un bol iar cand apa incepe sa fiarba (si incepe sa scoata acei bulbuci) se pune oul direct din bol cat mai aproape de apa( sa nu fie distanta de la care cade prea mare).Atentie! ochiul de la aragaz trebuie sa fie mediu spre mic cand adaugam oul!

L-am lasat cam 3 min apoi l-am scos cu o spumiera pt a-l scurge de apa... siiii.....l-am devorat!!:)))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in apa fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute